helios dms

helios

DIGITALMARKETINGSERVICES

Παροχή συμβουλευτικών και διαχειριστικών υπηρεσιών στους τομείς του eBusiness & eMarketing. Καθοδηγούμε, συμβουλεύουμε και συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας ώστε μέσα από την παροχή υπηρεσιών e-Marketing, Consulting και e-Advertising να τους βοηθάμε να δημιουργούν κερδοφόρες επιχειρήσεις!

HeliosDMA Favicon

Digital Marketing

 • Διαφημίσεις Google
 • Διαφημίσεις Social Media
 • Influencer Marketing
 • Email Marketing
 • Προώθηση Ιστοσελίδας
 • Lead Generation

 

HeliosDMA Favicon

Hotel Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

HeliosDMA Favicon

Web Design

 • Κατασκευή e-Shop
 • Σχεδιασμός Ιστοσελίδων
 • Ιστοσελίδες για Ξενοδοχεία
 • Βελτίωση και Αναβάθμιση Ιστοσελίδων
 • Υπηρεσίες SEO & SEM
 • Landing Page Design
young-girl-pointing-google-ads-smart-phone-screen-during-pandemic-coronavirus-prevention-google-ads-is-online-platform-advertising-service-offering
Διαφήμηση Google Ads

Google Ads

Ενδιαφέρεστε για έναν αξιόπιστο & αποτελεσματικό συνεργάτη για να προωθήσει την Ιστοσελίδα ή το Κατάστημα σας με Διαφημήσεις Google;

 

Ελάτε να σας βοηθήσουμε να διαφημιστείτε στοχευμένα μέσω Google Ads & να κερδίσετε πελάτες. Προωθήστε online τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο κατάλληλο κοινό.

Το Google Ads είναι ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους διαφήμισης online, καθώς προβάλλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στους υποψήφιους πελάτες την πιο κρίσιμη στιγμή. Τη στιγμή που ενεργά αναζητούν αυτό που παρέχετε. Γι’ αυτό λέγεται στοχευμένη διαφήμιση.

Είναι εύκολο να δημιουργήσει κάποιος διαφημίσεις στο Google Ads αλλά δύσκολο να τις κάνει να αποδώσουν!

Το κόστος και η απόδοση των Google Ads εξαρτάται από το πόσο στοχευμένα θα στηθούν. Κακό στήσιμο οδηγεί σε χαμένα χρήματα, χαμένο χρόνο και χαμένη ευκαιρία να φέρετε περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σας.

Αν έχετε ήδη καμπάνιες στο Google Ads, μπορούμε να τις ελέγξουμε και να σας προτείνουμε βελτιώσεις. Μόνο αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας φέρουμε μεγάλη βελτίωση, θα προτείνουμε να τις ανακατασκευάσουμε.

Μπορούμε να διαπιστώσουμε βασικά λάθη στο σχεδιασμό και να δούμε αν μπορούμε να πετύχουμε μείωση του κόστους ανά κλικ, που σημαίνει ότι με το ίδιο κόστος θα έχετε περισσότερους πελάτες.

Τι δυνατότητες μου δίνει η διαφήμιση στη Google;

Πλεονεκτήματα από το Google Ads
 • Να αυξήσετε τους πελάτες σας προβάλλοντας την επιχείρησή σας σε χρήστες τη στιγμή που αναζητούν ενεργά στη Google για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.
 • Να προβάλετε την επιχείρησή σας σε μεγάλο αριθμό χρηστών κατά την περιήγησή τους στο internet αυξάνοντας έτσι την αναγνωρισιμότητά της. 
 • Να προσεγγίσετε πιθανούς πελάτες όταν παρακολουθούν ή αναζητούν βίντεο στο YouTube σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. 
 • Να αυξήσετε τις πωλήσεις του e-shop σας προβάλλοντας τα προϊόντα σας με φωτογραφίες & τιμές στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google.
 • Να στοχεύετε κοινά καθώς εκείνα χρησιμοποιούν περιεχόμενο μέσω Google Partners ή Apps και έτσι να δημιουργείτε εσεις τη ζήτηση για τα προϊόντα σας.. 
 • Να επαναστοχεύετε τους επισκέπτες του websites σας που δεν έγιναν πελάτες σας, δίνοντάς σας μια δεύτερη ευκαιρία να τους κερδίσετε.

Πλεονεκτήματα από το Google Ads

Σταματήστε να ξοδεύετε χρήματα άδικα σε διαφήμιση που δεν αποδίδει.

Η διαφήμιση στο Google μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε με εξαιρετική ακρίβεια ποιο είναι κοινό που πραγματικά ενδιαφέρεται και ποιοι είναι αυτοί που τελικά αγοράζουν.

Πλήρης διαφάνεια. Μέσα από το Google Ads και τις αναφορές που φτιάχνουμε για τους Πελάτες μας, μπορείτε να έχετε άμεση πληροφόρηση και να πάρετε στρατηγικές αποφάσεις με βάση πραγματικά δεδομένα (data-driven decisions).

Δυναμώστε το Brand σας αξιοποιώντας όχι μόνο το Google Search, αλλά και τη διαφήμιση σε δημοφιλή Sites, Youtube, Mobile εφαρμογές και όχι μόνο.

Κόστος που εσείς ελέγχετε με βάση τις ανάγκες και τους στόχους σας. Εμείς φροντίζουμε ώστε η διαφήμιση Google Ads να μετατραπεί από παθητικό έξοδο σε μια ευχάριστη επένδυση για την επιχείρησή σας.

Πλεονεκτήματα από το Google Ads

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Γνωρίζοντας ότι κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες και στόχους, προτού αναλάβουμε τη διαφημιστική σας προβολή, εξετάζουμε παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοσή της.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Καταγράφουμε τους στόχους και τις ανάγκες που θέλετε να ικανοποιήσετε με την διαφημιστική καμπάνια της επιχείρησής σας στη Google.

ΕΡΕΥΝΑ

Εξετάζουμε τους παράγοντες που επηρεάζουν απόδοσή της κάθε διαφημιστικής καμπάνιας όπως η στόχευση των keywords, το website σας, o ανταγωνισμός κ.α.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ

Σχεδιάζουμε τη βέλτιστη στρατηγική για την προώθηση της επιχείρησής σας και εκτιμούμε το Budget/Επένδυση που θα χρειαστείτε για κάθε στόχο ξεχωριστά.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Στήνουμε τον διαφημιστικό λογαριασμό σας, δημιουργούμε τις διαφημίσεις Google Ads εξατομικευμένα για την επιχείρησή σας και αρχίζει η προβολή σας άμεσα!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ

Παρακολουθούμε, βελτιστοποιούμε και σας ενημερώνουμε σε τακτική βάση μέσω reporting για την απόδοση των διαφημίσεών σας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για τη διαφήμισή σας στη Google;

Γιατί να επιλέξετε εμάς για τη διαφήμισή σας στη Google
 • Αξιοποιώντας την εμπειρία, τη γνώση και την εξειδίκευσή μας στην προώθηση επιχειρήσεων στη Google, δημιουργούμε εξατομικευμένες καμπάνιες σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας με στόχο την αύξηση της απόδοσης των χρημάτων που επενδύετε.

 • Εφαρμόζουμε δοκιμασμένες για τον κάθε κλάδο πρακτικές, που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση της κάθε καμπάνιας.

 • Σας εξοικονομούμε χρόνο αναλαμβάνοντας εξ’ολοκλήρου την διαφήμιση σας εξασφαλίζοντας την καλύτερη απόδοση στις καμπάνιες σας.

 • Πραγματοποιούμε εξατομικευμένη στρατηγική διαφήμισης για την επιχείρησή σας

 • Παρέχουμε τακτικό και Realtime reporting για την πορεία των διαφημίσεών σας

 • Με εξειδικευμένους συνεργάτες στην Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες σας εγγυόμαστε ότι θα σας φέρουμε ουσιαστικό αποτέλεσμα ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιχείρησής σας σε όλους τους τομείς που σας ενδιαφέρουν.

ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;

HeliosDMA Favicon